Oudercoaching

Opvoeden is een geweldige uitdaging maar kan soms zwaar aanvoelen. Het is niet altijd feest en ‘opvoeder’ is een pittige beroep. Ben je de balans in het opvoeden kwijt? Vind je het lastig om hardnekkige patronen te doorbreken? Of zit je zelf niet lekker in je vel? Ik wil je helpen om de kracht te ontdekken waarmee jij op een nieuwe manier met je kind kunt communiceren. Een manier waarop effectieve communicatie mogelijk is en wederzijds begrip kan groeien.

Communicatie is de sleutel

Het is mijn passie om kinderen al op jonge leeftijd een positieve identiteit te zien ontwikkelen. Lastig gedrag van je kind (zoals veel huilen, slecht luisteren, of driftig, stil of teruggetrokken zijn) is soms moeilijk te begrijpen. Als ouder heb je een belangrijke rol in de communicatie met je kind. Je hoort de woorden die je zelf of je kind zegt. Je kind ziet ook de communicatie die je niet met woorden uit, hoe legt hij dat uit? Ik wil je helpen om te ontdekken wat je in de sleur van elke dag over het hoofd kunt zien. Bewustwording van wederzijdse communicatie leidt tot een betere relatie met je kind. Mijn coaching richt zich om die reden op jou als ouder. Ontdekken hoe je als ouder, in je kracht en communicatie, je kind kunt helpen. Gezonde gezinnen bieden kinderen een waardevolle en betrouwbare ondersteuning voor hun ontwikkeling. Het biedt nieuwe kansen voor jezelf en je gezin. Oudercoaching opent nieuwe deuren.

Wat heb ik te bieden?

  • Eén op één gesprekken zijn mogelijk. 
  • Coaching en training met meerdere ouders is ook een optie.

    Stuur mij een mail via het contactformulier. Welke wensen heb je? Ik neem contact met je op en samen stemmen we af wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt ook telefonisch contact met mij opnemen.
Interaction4harmony
  • Ontdek jouw eigen, unieke manier van communiceren
  • Ontdek de sleutelpositie die je hebt in de communicatie met je kind
  • Ontdek hoe je jouw kind kunt leren met emoties om te gaan
Training en coaching
  • Leer kijken naar de signalen die je kind laat zien
  • Leer luisteren naar de boodschap achter de woorden
  • Leer door een ontwikkelingsgerichte en oplossingsgerichte aanpak
Contact

Interaction4harmony
Ridderspoor 11
3871 JE Hoevelaken
06 - 11065275
info@in4h.nl
LinkedIn
KvK 56832265
Privacy Statement

© Coachingspraktijk Interaction4harmony   |   Webdesign: Web Made Easy