Wie ben ik

Ik ben Corina Heetebrij, moeder van vier inmiddels volwassen zonen. Na de pabo stond ik twaalf jaar voor de klas. Als leerkracht ontdekte ik mijn drijfveer om kinderen werkelijk goed te willen ondersteunen. De afgelopen jaren is dat door studie en eigen ontwikkeling mijn focus geweest. Inmiddels ben ik (master) ecologisch pedagoog, ouder- en kindercoach, Floorplayspecialist en hoogbegaafdheidscoach in samenwerking met Slimpuls.

Mijn achtergrond

Met enthousiasme en voldoening bied ik hulp in interactie tussen opvoeders en kinderen. Als ouder, leerkracht, pedagogisch medewerker of kinderwerker wil je dat een kind zich veilig voelt, lekker in z’n vel zit en goed voor zichzelf kan opkomen. Die basis van een positieve identiteit heeft een kind nodig om zich op een gezonde en intellectuele manier te kunnen ontwikkelen. Groei in identiteit en authenticiteit helpt kinderen om autonoom keuzes te maken, dus dichtbij henzelf. Met mijn coachingspraktijk Interaction4harmony bied ik hierin naar opvoeders betrouwbare en professionele ondersteuning.

Mijn doel

Mijn doel: verbinding versterken in relaties door effectieve communicatie tussen opvoeders en kinderen. Het gevolg hiervan is dat ouders in hun kracht gaan staan in hun rol als opvoeders en kinderen zich beter begrepen voelen. Ze leren om met oog voor de realiteit en zonder oordeel naar hun kind te kijken. In mijn gesprekken en trainingen ben ik gedreven en eerlijk. Mijn werkwijze is allereerst vraaggericht, daarnaast werk ik oplossings- en ontwikkelingsgericht, zonder oordeel naar ouders of kinderen. Bloeiende relaties en florerende mensen, dat is mijn passie!

Interaction4harmony
  • Ontdek jouw eigen, unieke manier van communiceren
  • Ontdek de sleutelpositie die je hebt in de communicatie met je kind
  • Ontdek hoe je jouw kind kunt leren met emoties om te gaan
Training en coaching
  • Leer kijken naar de signalen die je kind laat zien
  • Leer luisteren naar de boodschap achter de woorden
  • Leer door een ontwikkelingsgerichte en oplossingsgerichte aanpak
Contact

Interaction4harmony
Ridderspoor 11
3871 JE Hoevelaken
06 - 11065275
info@in4h.nl
LinkedIn
KvK 56832265
Privacy Statement

© Coachingspraktijk Interaction4harmony   |   Webdesign: Web Made Easy